Kaçakçılara ağır darbe!

/ Kaynak: İHA
Kaçakçılara ağır darbe!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

KOM Şube Müdürlüğü ekipleri sigara kaçakçılığına yönelik 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri sigara kaçakçılığına yönelik 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 2 milyon lira değerinde 270 bin paket kaçak sigara ile 1 ton kaçak çay ele geçirildi.

Sınıra yakın illerden Batman'a ve buradan da batı illerine gümrük kaçağı sigara ve kaçak çay sevkiyatı yapan kişilere yönelik Batman merkezli Sakarya, Ankara, Gaziantep, Kayseri, Mersin ve Bitlis illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 20 şahsın bir organizasyon dahilinde sigara kaçakçılığı yaptıkları tespit edildi. 300 polisin katılımıyla gerçekleşen operasyonda 14 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheliler işlemleri tamamlandıktan sonra Batman Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Batman Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen şahıslarla ilgili çalışmalar devam ederken, yapılan 17 ayrı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 2 milyon lira olan 270 bin paket gümrük kaçağı sigara ile 1 ton kaçak çay ele geçirildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...