Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit komisere son görev

/ Kaynak: DHA
Şehit komisere son görev

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Batman'da, dün PKK'lılar tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Komiser Burhan Gatfar için Batman Emniyet Müdürlüğünde uğurlama töreni yapıldı.

Uğurlama törenine Vali Azmi Çelik, Emniyet Müdürü Necati Denizci, il yöneticileri, polisler ve şehit komiser Burhan Gatfar'ın Elazığ'da oturan yakınları katıldı. Batman Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki uğurlama töreninde şehit komiserin eşi ve yakınlarının gözyaşı döktüğü görüldü. Vali Azmi Çelik'in konuştuğu törenden sonra eşi de komiser yardımcısı olan ve 2 çocuk babası, 38 yaşındaki Burhan Gatfar'ın cenazesi memleketi Elazığ'a gönderildi.


ŞEHİT KOMİSER GATFAR'IN CENAZESİ MEMLEKETİ ELAZIĞ'DA


Batman'dan askeri uçakla Elazığ Havaalanı'na getirilen şehit polis Burhan Gatfar'ın cenazesi, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Emniyet Müdürü Nihat İşlek ve şehidin yakınları tarafından karşılandı. Askeri uçaktan inen şehidin babası Zeki Gatfar ve eşi komiser Semra Gatfar, yakınlarının desteği ile yürüyebildi. Şehit yakınlarının feryatları arsında polis mangası tarafından alınan şehidin cenazesi, cenaze arabası ile Fırat Üniversitesi Morgu'na götürüldü.


Şehit komiser Burhan Gatfar'ın cenazesi, ikindi namazından sonra Mevlana Cami'inde kılınacak cenaze namazının ardından Baskil İlçesi'ne Karaali Köyü'nde toprağa verilecek.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...