Erdoğan onu unutmadı! Vefa ziyareti

Erdoğan onu unutmadı! Vefa ziyareti

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Gaziantep Milletvekili Kahraman Emmioğlu'nu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Refah Partisi kurucu İstanbul İl Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde bir süre İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapan 75 yaşındaki Kahraman Emmioğlu'nu tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ziyaret etti.

Erdoğan, Emmioğlu'nu 27 Temmuz Pazartesi günü 6 günlük Çin Halk Cumhuriyeti ve Endonezya'ya resmi ziyaret yapacağı ziyaret öncesi Ankara'dan İstanbul'a gelerek ziyaret etmişti. Erdoğan bir dönem birlikte Kahraman Emmioğlu'nun durumunun ağırlaşması üzerine İstanbul'a gelerek Doç. Dr. Kahraman Emmioğlu'nu tedavi olduğu Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ziyaret etmiş ve Ankara'ya dönmüştü.

EMMİOĞLU KİMDİR

1940 Gaziantep'te doğdu. İlk, ortaokulları ve liseyi Gaziantep'te okuduktan sonra 1958 de İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Y.Mühendisliği'nden mezun oldu. Asistanlık, İ.T.Ü. Nükleer Enerji Enstitüsü mezuniyeti, Genelkurmay AR-GE Dairesi'nde yaptığı yedek subaylıktan sonra Devlet Planlama Teşkilatı'nda ve 1971'de kendi işyerinde çalışmaya başladı.1973-2005 yıllarında Sanayi Bakanlığı'nda Teşvik Uygulama Genel Müdürü, Müsteşar Muavini (Ağır Sanayi Koordinatörü), Müsteşar Vekili, TEMSAN Genel Müdürü, muhtelif üniversite ve akademilerde öğretim üyesi, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreteri, 20.Dönem Gaziantep Milletvekili, TÜPRAŞ Yön. Kurulu Başkanı ve muhtelif özel şirketlerde genel müdür ve danışman olarak çalıştı. İngilizce, Almanca ve Farsça bilen Kahraman Emmioğlu evli, 3 çocuk, 5 torun sahibi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...