PKK pusu kurup şehit etmişti...Dualarla uğurladık

PKK pusu kurup şehit etmişti...Dualarla uğurladık

GÜNDEM Haberleri

Dargeçit İlçe Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy ile polis memurları Akif Hatunoğlu, Mehmet Hüseyin Balta ve Ahmet Akalın göz yaşlarıyla uğurlandı

Önceki gün PKK'lı hainlerin pususunda şehit olan Dargeçit İlçe Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy ile polis memurları Akif Hatunoğlu, Mehmet Hüseyin Balta ve Ahmet Akalın göz yaşlarıyla uğurlandı.  4 ay önce nişanlanan şehit polis Ahmet Akalın'ın cenazesi on binleri bir araya getirdi. “Zalimler için yaşasın cehennem” çığlıkları duyulduğu cenazede şehidin annesi Kamile Akalın, baygınlık geçirince acil sağlık ekipleri müdahale etti. 4 ay önce nişanlanan şehidin tabutunun üzerine içinde kıyafetlerin bulunduğu nişan bohçası konuldu.
Akif Hatunoğlu'nun cenazesi sırasında ise hemşire eşi Semra Hatunoğlu'nun “Hani 2 gün sonra buluşacaktık. Ben bu kıza nasıl bakacağım?” diye ağlaması yürekleri burktu. Şehidin babası Hasan Hatunoğlu, şehidin cebinden çıktığı iddia edilen vasiyetle ilgili, “Bunlar uydurma şeyler. Herkes öyle bir yazıyı internete atabilir” dedi. İlçe Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy'un cenazesi de Antalya'nın Alanya İlçesi'nde gözyaşlarıyla defnedildi. Şehit polisin eşi Aysun Aksoy ile çocukları 12 yaşındaki Mehmet ve 5 yaşındaki Cengizhan camiye geldiğinde törende acı, hüzün ve öfke bir kat daha arttı. Aysun Aksoy'un eşinin tabutuna sarılıp, “Gitme, ayağa kalk” demesi törendekileri gözyaşlarına boğdu. 
PKK pusu kurup şehit etmişti...Dualarla uğurladık



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...