Hürriyet gazetesi binasında protesto

Hürriyet gazetesi binasında protesto

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan'ın açıklamasını çarpıtan Hürriyet büyük tepki topladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, A Haber'de konuk olduğu programda söylediği sözleri çarpıtan Hürriyet gazetesine tepki gösteren bir grup, Bağcılar'daki gazete binası önünde toplandı.

Hürriyet gazetesini protesto eden grup, AK Parti ve Erdoğan lehine sloganlar attı.

"HAZİRAN'DAN BERİ BU YALANLARI BOLCA GÖRÜYORUZ"

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın, burada yaptığı açıklamada, yalan haberlere karşı olduğunu belirterek, "Dağlıca meselesi ve bu konudaki hassasiyet tavan yapmışken, insanların hassasiyeti en üst düzeydeyken, 400 vekille alakalı, Anayasa'da bir değişime gidilemediği ile alakalı özellikle Doğan medyası ve Paralel Yapı'nın medyası tarafından "400 vekil olsaydı Dağlıca meselesi olmazdı" gibi bir şeye dönüştürüldü. 8 Haziran'dan beri bu yalanları bolca görüyoruz" diye konuştu.

"PARTİ ORGANİZASYONU DEĞİL HALKIN TEPKİSİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı bir yalan kampanyası oluşturulduğunu ifade eden Boynukalın, "Bunun için buradayız. Burada sadece bir parti organizasyonu değil halkın bir tepkisi olmuştur. Yapılan habere karşı bir tepki olmuştur" dedi.

GAZETENİN KAPISININ CAMI KIRILDI

Hürriyet gazetesinin kapısının camının kırıldığı ve gazete önünde asılı flamanın yakıldığı protestoda, polis ekipleri zırhlı polis araçları ve çevik kuvvetle geniş güvenlik önlemi aldı.

KAYNAK: ENSONHABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...