Şehit Yarbay Çelikcan'ın ağlatan fedakarlığı

Şehit Yarbay Çelikcan'ın ağlatan fedakarlığı

GÜNDEM Haberleri

Dağlıca'daki pusuda şehit olan askerlerin arasında Tabur Komutanı Yarbay İlker Çelikcan da vardı. Şehit Yarbay geride 2 çocuk bıraktı...

Dağlıca Tabur Komutanı Çelikcan, askerlerinin şehit haberini alınca " Şehitlerimi bırakamam" dedi ve kobra tipi zırhlı araçla yola çıktı. Ancak Kurmay Yarbay İlker Çelikcan ve beraberindeki diğer askerler de pusuya düşürüldü.


Hakkari Dağlıca'da şehit olan askerlerden Yarbay İlker Çelikcan'ın, haber tabura ulaşır ulaşmaz "Şehitlerimi orada bırakmam" deyip bölgeye gittiği öğrenildi.


Kara Harp Okulu'ndan 1999 yılında mezun olan Çelikcan, bir süre Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görev yaptı. Bordo bereliyken kurmaylık sınavını kazandı ve geçen hafta da 30 Ağustos'ta yarbaylık rütbesine terfi etti.

Şehit Yarbay Çelikcan'ın ağlatan fedakarlığı


39 yaşındaki Yarbayın Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki evinde yas var. Şehidin Erzurum'un Olur ilçesi'ne bağlı Köprübaşı köyündeki baba evi de acı haberle yıkıldı..


Evli ve 2 çocuk babası şehit askerin eşi Malatya'da doktor olarak görev yapıyordu.


Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Twitter hesabından şehit tabur komutanına rahmet diledi. Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala da şehidin ailesini arayarak başsağlığı dileklerini iletti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...