Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karar alındı! PKK darma duman olacak

Karar alındı! PKK darma duman olacak

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terörle mücadele konusunda taktik operasyonları, ''non-stop'' sürdürecek.

Konuya ilişkin karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de önceki gece gerçekleştirilen ''güvenlik zirvesi''nde alındı. 
Edinilen bilgilere göre bundan sonraki süreçte özellikle hava operasyonları kararlılıkla sürecek. PKK terör örgütünün yurtiçi ve sınır ötesi tüm hareketliliği, İHA (İnsansız hava aracı) ve keşif uçakları ile kesintisiz olarak takip edilecek ve belirlenen noktalar, ''non stop'' hava operasyonları ile imha edilecek. 
Terörist grupların sınır hattındaki geçiş güzergahları da mercek altına alınacak. Kesintisiz operasyon kapsamında, kara birlikleri de görev yapacak. Kırsal kesim dahil bölgedeki tüm yollar, mayınlı ve bombalı tuzaklara karşı yakından takip edilecek. İnsanlı ve insansız hava araçları tarafından saptanan PKK'lı teröristler sınır bölgesindeki fırtına obüsleri ile anında vurulacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...