Beykoz'da sel baskını...Çok sayıda araç mahsur

/ Kaynak: DHA
Beykoz'da sel baskını...Çok sayıda araç mahsur

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İstanbul'da etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Beykoz - Riva yolundaki Soğuksu Viyadüğü'nü su bastı. Yol trafiğe kapandı.

Meteoroloji, Batı Karadeniz için ise "Çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağış" uyarısı yaptı. İşte yapılan son değerlendirmeler...
Gök gürültülü sağanak yağış beklenen ülkemiz yeni bir soğuk hava dalgasına girmek üzere. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Ankara ve diğer iller için yağış uyarısı yaptı.
Beykoz'da sel baskını...Çok sayıda araç mahsur

İstanbul'da hafta sonu için yapılan uyarıların ardından beklenen yağmur geldi. Günün ilk ışıklarından itibaren görülen yağmur bulutlarının ardından öğle saatlerine doğru gök gürültülü sağanak yağış başladı.
Anadolu Yakası'nda özellikle Kadıköy ve civarında, Avrupa Yakası'nda ise Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'da zaman zaman etkili olan yağışlar, vatandaşlara trafikte zor anlar yaşattı.
Beykoz - Riva yolu da sağanak yağmur nedeniyle trafiğe kapandı. Yolda mahsur kalan araçların sürücüleri uzun süre yardım bekledi.##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...