Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte AK Parti'nin A takımı

İşte AK Parti'nin A takımı

GÜNDEM Haberleri

Partide 2 numaralı görev olan siyasi ve hukuki işlere Mehmet Ali Şahin bakacak. Sözcü ise Ömer Çelik oldu.

İsmail Sonsuz ANKARA - 5. Olağan Kongresi'ni gerçekleştiren AK Parti MKYK'daki vitrin değişikliğinin ardından Başbakan Davutoğlu başkanlığında dün yapılan MKYK toplantısında MYK'daki isimleri de belirledi. Partinin yeni Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bu sıfatla düzenlediği ilk basın toplantısında partinin A Takımı'ndaki isimleri açıkladı. İşte o isimler: Parti'de Genel Başkanlık görevinden sonra en önemli görev olan Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı aynı isimde kaldı. Mehmet Ali Şahin yerini koruyarak yeni MYK'da da aynı görevi üstlendi.
Partideki kilit görevlerden biri olan Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini 13 yıldır Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı yapan Mustafa Ataş üstlendi.
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına yerel yönetimler konusunda tecrübesi tartışılmaz olan ve milletvekilliğinden önce Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Özhaseki getirildi.
Yine AK Parti'nin önemli isimlerinden eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

TANITIM GÖREVİ ÖMER ÇELİK'TE

Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına ve Parti Sözcülüğüne koalisyon turları kapsamında CHP ile gerçekleştirilen istikşafi görüşmelerde AK Parti heyetinin başkanlığı da yapan Ömer Çelik getirildi.
AK Parti kongresinde oluşturulan İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Ayhan Sefer Üstün, Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına ise Çiğdem Karaaslan getirildi
Diğer görevlendirmeler de şöyle:
- Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu,
- Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar,
- Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal
- Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ
- Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz
- Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Kaya
- Genel Sekreter Abdulhamit Gül
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...