5 yiğidi daha uğurladık...

5 yiğidi daha uğurladık...

GÜNDEM Haberleri

Teröristlerce yola döşenen patlayıcıların infilak ettirilmesiyle şehit olan 5 polis için Mardin ve Hakkari'de tören düzenlendi.

Hakkari ve Mardin'deki hain terörist saldırılarında şehit olan polisler son yolculuklarına uğurlandı. Mardin'in Nusaybin ilçesinde hainlerin yola döşediği patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 3 polis için, Mardin İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören yapıldı. Şehitlerden Komiser Yardımcısı Oktay İzgi, Nusaybin Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevliydi. 40 yaşındaki şehit 2 çocuk babasıydı. Aslen Erzurumlu olan Oktay İzgi'nin cenazesi Kayseri'ye gönderildi. Şehit komiser İzgi'nin kardeşi, tabuta sarılarak, "Senin yerine ben ölseydim ağabey'' dedikten sonra baygınlık geçirdi. Şehit İzgi'nin eşi Ayşe İzgi de, teröristlere lanet okudu. Şehitlerden 23 yaşındaki Çağdaş Arslan 3 yıllık polisti. 1 yıl önce Mardin'e atanan ve Zonguldak'taki ailesini en son Ramazan Bayramı'nda ziyaret eden Arslan, annesiyle iki gün önce telefonda görüştü. Aynı saldırıda şehit olan Sezgin Uludağ ise 29 yaşındaydı. Ispartalı olan Uludağ, 3 yıllık polisti. Yılbaşından 1 ay önce Nusaybin'e tayin oldu. Törenin sona ermesiyle birlikte Oktay İzgi Kayseri'ye, Sezgin Uludağ Isparta'ya, Çağdaş Arslan da Zonguldak'a gönderildi. 
Hakkari'de, hainlerin yol kenarına yerleştirdikleri mayının, zırhlı araçların geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit düşen polis memurları Mehmet Tuhal ve  2 aylık polis memuru Serkan Çölkesen için de Van'da tören düzenlendi. Buradaki törenin ardından şehitler memleketlerine uğurlandı. Şehitlerden  Mehmet Tuhal Hatay'da, Çölkesen ise Antalya'da dualarla defnedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...