Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dışişleri Bakanlığı'ndan Pakistan'daki terör saldırılarına kınama

/ Kaynak: İHA
Dışişleri Bakanlığı'ndan Pakistan'daki terör saldırılarına kınama

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'da bir Hava Kuvvetleri yerleşkesine sonucu 16 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınadı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Pakistan'ın Hayber-Pahtunkhva Eyaleti'nin başkenti Peşaver yakınlarındaki bir Hava Kuvvetleri yerleşkesine ve ardından da bir camiye düzenlenen terör saldırısı sonucunda şu ana kadar 16 kişinin hayatını kaybettiği büyük üzüntüyle öğrenilmiştir. Kardeş Pakistan'ın huzur ve güvenliği ile iç istikrarını bozmayı hedefleyen sözkonusu terör eylemini şiddetle kınarken, bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Bu vesileyle Türkiye'nin kardeş Pakistan'ın terörizmle mücadelesine desteğini ve Pakistan Hükümeti ve halkıyla dayanışmasını kararlılıkla sürdüreceğini bir kez daha yineliyoruz” ifadelerine yer verildi. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...