'Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses'

'Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses'

GÜNDEM Haberleri

Terör saldırılarında şehit düşen kahramanlara dualar yarın Yenikapı'dan yükselecek.

'Teröristlere karşı mücadele ederken şehit olan kahramanlara dualar yarın Yenikapı'dan yükselecek. Yurdun her yanından gelen vatandaşlar, İstanbullularla birlikte yarın Yenikapı Meydanı'ndaki 'Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses' mitinginde buluşacak. Sivil Dayanışma Platformu'nun evsahipliğinde düzenlenen mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacak. Mitingte şehit kahramanlar için duayı Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ettirecek.


MİLLET BU OYUNU BOZAR
Teröre karşı düzenlenen en kapsamlı miting olma özelliği taşıması beklenen etkinlik için HDP hariç tüm siyasi parti liderlerine davet mektubu gönderdiklerini anlatan Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan, bu çağrıya hiçbir partinin olumlu cevap vermediğini söyledi. Oğan, “Teröre destek veren medya kuruluşlarına, sermaye odaklarına, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine dönük saldırılara 'dur' dememiz gerekiyor. Bu oyunu bozacağımızı ilan etmeliyiz, bu oyunu bozacak tek güç var, o da millettir" diye konuştu. 1 milyon 250 bin kişi kapasiteli Yenikapı Meydanı'nın yarın dolup taşması bekleniyor.

Yenişafak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...