Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bunun adı ihanet!

Bunun adı ihanet!

GÜNDEM Haberleri

HDP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Ayhan, öldürülen teröristler için, "Anınız önünde saygıyla eğiliyoruz" dedi; bir ağıt yakmadığı kaldı...

Kanlı örgüt PKK'ya destek verdiklerini yaptığı açıklamalarla her fırsatta dile getiren HDP'li vekillerin skandalları bitmiyor. Son skandal HDP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Ayhan'dan geldi. Önceki gün Tunceli'deki operasyonlarda PKK'nın sözde Dersim Eyalet Komutanı ve örgütün silahlı kanadı olan HPG'nin komuta konseyi üyesi  'Baran Dersim' kod adlı İsmail Aydemir ile birlikte, 4 PKK'lı öldürülmüştü. Hainlerin öldürülmesinin ardından HDP'li vekilden teröristlere övgü dolu sözler geldi. İki teröristin fotoğrafını twitter adresinden paylaşan vekil, "Önünüzde saygıyla eğiliyoruz" yazdı. Daha öncede benzer açıklamalarla HDP'liler taktıkları 'cici çocuk' maskesini çıkartarak gerçek yüzlerini göstermişlerdi. 
Adana'da emniyet müdürlüğüne yapılan saldırıda 2 polisi şehit eden PKK'lı teröristin Şanlıurfa'daki cenazesine HDP'li Ziya Çalışkan da katılmış. Teröristin annesini teselli ederek şöyle demişti: "Her toprağa verdiğimiz şehit, bizim için bir yemin, bir ant oldu. Toprağa verdiğimiz her yiğidimize ant olsun bu şehitlerimize layık olacağız"  
VEKİLLERİN TERÖRİST SEVGİSİ
HDP'li vekil Abdullah Zeydan PKK'nın halk hareketi olduğunu belirterek şunları söyledi: "PKK, Türkiye'yi ve Ortadoğu'yu güller bahçesine çevirmek için ortaya çıkmış barış ve halk hareketidir. Eğer PKK Türkiye'yi güller bahçesine çevirmek istemeseydi, PKK'nın öyle bir gücü var ki, sizi tükürüğüyle boğar." HDP Van milletvekili Tuba Hezer, çatışmalarda öldürülen PKK'lı terörist Sıdıka Yıldız'ın tabutunu omuzlamıştı. Tunceli'de karakola saldırırken öldürülen hainleri ise HDP Tunceli milletvekili Alican Önlü sedyeye taşıdı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...