Bitlis'te büyük operasyon başlatıldı!

/ Kaynak: AA
Bitlis'te büyük operasyon başlatıldı!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Valilik, PKK'lıların Bitlis'te kırsala inşa ettiği yapıların yıkılması ve kamu düzeninin tesis edilmesi amacıyla operasyon başlatıldığını bildirdi

Bitlis'in kırsal kesiminde terör örgütü mensuplarınca inşa edildiği ve kullanıldığı değerlendirilen yapıların yıkılması amacıyla, PKK'ya yönelik hava destekli operasyon başlatıldığı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, jandarma, emniyet ve köy korucularının katılımıyla merkeze Ölek köyü kırsalındaki Sehi Ormanları mevkisinde terör örgütü PKK'ya yönelik hava destekli operasyon başlatıldığı belirtildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Önceden güvenlik güçlerince tespit edilen terör örgütü PKK mensuplarınca inşa edildiği ve kullanıldığı değerlendirilen yapıların yıkılması ile kamu düzenini tesis etmek amacıyla, Ölek köyü kırsalında terör örgütüne karşı başlatılan operasyon devam etmektedir. Operasyonun tamamlanmasının akabinde gerekli açıklamalar valiliğimizce yapılacaktır."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...