Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Silvan saldırısıyla ilgili çarpıcı gelişme!

/ Kaynak: AA
Silvan saldırısıyla ilgili çarpıcı gelişme!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir jandarma astsubay ve uzman çavuşun şehit edildiği saldırıyı, 2 PKK'lı teröristin gerçekleştirdiği değerlendiriliyor.

Alınan bilgiye göre, sabah 07.30'da Bahçelievler Mahallesi'ndeki  evlerinden ayrılan ve otomobille göreve gittikleri sırada bölücü terör örgütü  mensuplarının gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan İlçe Jandarma Komutanlığında  görevli Jandarma Astsubay Tolga Topçuoğlu ve Uzman Çavuş Sinan Uçar'ın  cenazelerinin otopsi işlemleri, Diyarbakır Asker Hastanesinde sürüyor. 
 
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından  şehit askerlere ait otomobil, çekiciyle emniyet parkına götürüldü. Binanın kapıcı  dairesinin duvarları ve pencerelerindeki kurşun izleri dikkati çekti.   Sabah silah sesiyle uyandıklarını belirten görgü tanıkları, saldırı  sonrası iki kişiyi kaçarken gördüklerini belirtti.  Aynı siteye 2 ay önce taşındıkları ve kapı komşusu oldukları öğrenilen  şehit Astsubay Topçuoğlu ile Uzman Çavuş Uçan'ın cenazeleri, Asker Hastanesinde  düzenlenecek törenin ardından memleketlerine uğurlanacak. 

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...