Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'dan taziye mesajı

/ Kaynak: İHA
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'dan taziye mesajı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanı'ndan, Silvan'da şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tolga Topçuoğlu ile Jandarma Uzman Çavuş Sinan Uçan için taziye mesajı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde otomobille görev yaptığı birliğine giderken PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit edilen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tolga Topçuoğlu ile Jandarma Uzman Çavuş Sinan Uçan için taziye mesajı yayınladı. Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde otomobille görev yaptığı birliğine giderken Bahçelievler Mahallesi'nde PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit edilen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tolga Topçuoğlu ile Jandarma Uzman Çavuş Sinan Uçan için taziye mesajı yayınlayan Orgeneral Akar mesajında, "Başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Kahraman personelimize şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim" dedi. 


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...