Nusaybin'de şiddetli çatışma

/ Kaynak: DHA
Nusaybin'de şiddetli çatışma

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Nusaybin'de sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında, sabaha kadar süren şiddetli çatışmalar yaşandı

Valilik kararı ile dün saat 19.00'dan itibaren başlayan sokağa çıkma yasağı nedeniyle esnaf erken saatlerde Kepenk kapatarak evlerine çekildi. İlçe merkezinde güvenlik güçleri tarafından başlatılan operasyon, Sabah saatlerine kadar sürdü. Dün saat 22.30'dan sonra ağır silah sesleri duyulmaya başlandı. Çatışma nedeniyle ateşlenen silah sesleri ilçenin dört bir etrafında yankılandı.
Saat 22.00 civarında İpek Yolu ve Veysike Kavşağı'nda çok sayıda paletli askeri tank konuşlanmasının ardından başlayan çatışmalar, sabah saatlerine kadar sürdü. Silah seslerinin yayıldığı ilçede, kadınların zılgıt sesleri birbirine karıştı.
Öte yandan, sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinden sonra Cizre üzerinden Kuzey Irak yada Şırnak ile Silopi'ye gitmesi gereken araçlar, Mardin'in Midyat ve Şırnak'ın İdil İlçeleri üzerinden yollarına devam etti.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...