Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genelkurmay açıkladı, PKK'nın barınakları yerle bir

/ Kaynak: DHA
Genelkurmay açıkladı, PKK'nın barınakları yerle bir

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Genelkurmay, Kuzey Irak, Hakkari ve Kars'ta düzenlenen hava ve kara harekatları ile teröristlere ait mağara, silah ve mevzilerin imha edildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın 'Önemli Yurt İçi Olaylar' bölümünde bugün yapılan açıklamada, operasyonlarla ilgili bilgi verildi. Açıklamada, şöyle denildi: "Irak'ın Kuzeyi Sinath Haftanin, Metina ve Kandil bölgelerinde Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen 17 ayrı noktadaki barınak, mağara ve toprak altı sığınak icra edilen hava harekatı ile imha edilmiştir. Kars bölgesinde tespit edilen Bölücü Terör Örgütüne ait bir kısım terörist barınak, mağara ve silah mevzileri düzenlenen hava ve kara harekatı ile imha edilmiştir. Hakkâri bölgesinde tespit edilen Bölücü Terör Örgütüne ait bir kısım terörist barınak, mağara ve silah mevzileri düzenlenen hava ve kara harekatı ile imha edilmiştir" denildi.
Genelkurmay Başkanlığı ayrıca Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir teröristin bölücü örgütten kaçarak silahsız ve teçhizatsız olarak güvenlik güçlerine teslim olduğunu bildirdi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...