Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O isimler yakalandı

O isimler yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Polisin operasyonlarıyla PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ın Türkiye sorumlusu 2 kişi yakalandı. Örgüt birbirine düşüp infazları başlattı

PKK'yı şoke eden operasyonlarda YDG-H Türkiye sorumlusu Mahir Can Ada, Mehmet Başer adına düzenlenmiş sahte kimlikle 17 Eylül'de Şanlıurfa-Gaziantep İpek Yolu bölgesinde yakalanarak tutuklandı. Diyarbakır ve Şanlıurfa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ortak yürüttüğü başarılı operasyon bununla da sınırlı kalmadı. Örgüt, Mahir Can Ada'nın yakalanmasından sonra yerine atanan Gurbet Öztürk de çiçek Sapan adına düzenlenmiş sahte kimlikle 23 Eylül'de Diyarbakır otobüs terminalinde yakalandı. 
 
BÜYÜK PANİK BAŞLADI
PKK'yı şoke eden bu operasyonların ardından örgütte büyük panik yaşandı. Lice kırsalı sözde komutanlarından Mervan kod adlı Mehmet Altunterun 19 Eylül'de kalbinden vurularak öldürüldü. İnfazı kaza gibi gösteren örgütte bu sefer huzursuzluk başladı. Bismil'de de YDG-H'nin açtığı hendeklere müdahale sırasında güvenlik güçleri Halil Kurtdiş'in cesedini buldu. Kurtdiş'in örgüt içi hesaplaşmada öldürüldüğü öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...