HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

PKK'ya çok ağır darbe! 17 terörist...

Kaynak: İHA
PKK'ya çok ağır darbe! 17 terörist...

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'de 17 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Hakkâri'de devam eden operasyonda; icra edilen hava harekatı sonucunda bölücü terör örgütü mensubu 17 terörist etkisiz hale getirilmiş, üç mağara, bir cephanelik ve terörist mevzileri imha edilmiş, bölgede yapılan arazi aramasında bir adet RPG-7 silahı, yedi adet RPG-7 mühimmatı, 900 adet 12.7 mm uçaksavar mühimmatı, 409 adet doçka mühimmatı, 242 adet kaleşnikof mühimmatı, çok sayıda patlayıcı, örgütsel doküman ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir” denildi.


SURİYE FÜZE SİSTEMİ TÜRK JETLERİNİ TACİZ ETTİ


Genelkurmay Başkanlığı, Suriye füze sisteminin türk jetlerini taciz ettiğini açıkladı.  


  Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 12 adet F-16 ile Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca devriye uçuşu icra edildiği belirtilerek," Bu görev esnasında, dört adet F-16 uçağımıza, Suriye'de konuşlu SA füze sistemleri tarafından toplam üç dakika dokuz saniye süre ile tacizde bulunulmuştur. Unsurlarımız tarafından gerekli reaksiyon gösterilmiştir"denildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...