Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Allah başımızdan eksik etmesin!

Allah başımızdan eksik etmesin!

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da teröristlere yapılan operasyonlarda polislerin yanına gelen bir vatandaş, “Allah sizin yardımcınız olsun” dedi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki terör saldırılarında büyük mağduriyet yaşayan vatandaşlar, güvenlik güçlerinin terör eylemlerinin izini silmesinden memnuniyet duyuyor. İlçede 5 gün süren sokağa çıkma yasağı dün kaldırıldı. Kentin çeşitli yerlerinde hendek kazan teröristler, barikat kurup güvenlik güçlerine silah ve bombalı saldırılarda bulunuyordu. PKK'lı teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyonlar, başarıyla tamamlandı. Hava destekli 5 gün süren operasyonlara aralarında özel harekat timlerinin de bulunduğu 2 bin 816 personel katıldı. Operasyon sırasında güvenlik güçlerinin yanına gelen kadın ve erkekler, hayatlarını hiçe sayan örgüt mensuplarının yakalanmasından duydukları sevinci anlattı. Güvenlik güçlerine teşekkür eden vatandaşlar, haftalardır terörist saldırılar nedeniyle çile dolu günler yaşadıklarını ve evlerinden dışarı çıkamadıklarını ifade etti. Hendeklerin kapatıldığı sırada polislerin yanına gelen bazı vatandaşlar, ''Allah sizin yardımcınız olsun'' dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...