Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 günde 6 şehit

2 günde 6 şehit

GÜNDEM Haberleri

Dağlıca'da verdiğimiz 4 şehidin acısı sürerken Tunceli'de kurulan hain tuzak da 2 askerimiz şehit oldu

Hakkari Dağlıca'da Yarbay İhsan Ejdar, Üsteğmen Ünal Darboğaz, Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu ve Astsubay Kıdemli Çavuş Samet Çakır'ın şehit olduğu hain saldırının ardından dün de hainler Tunceli'de ortaya çıktı. Tunceli-Pülümür kara yolunun kenarına yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu Astsubaylar Kıdemli Üstçavuş Onur Sönmez ile Kıdemli Çavuş Mehmet Şimşek şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Patlama sonrası kent merkezinden çok sayıda kobra helikopterleri, kaçmaya çalışan PKK'lıları etkisiz hale getirmek amacıyla olayın yaşandığı bölgenin çevresindeki muhtemel kaçış güzergahlarını yoğun bombardıman altına aldı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, yayınladığı mesajda, “Kahraman personelimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim” ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, telefonla bazı şehit asker ve polislerin ailelerine başsağlığı diledi.
KUZEY IRAK'TA 4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Bu arada Şemdinli'de PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Cudi Dağı'nda yuvalanan PKK'lılara yönelik hava destekli operasyon gerçekleştirildi. Kuzey Irak'taki Sinath-Haftanin bölgelerine düzenlenen hava harekâtında sığınak ve silah mevzileri imha edilirken, en az 4 terörist öldürüldü. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...