Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeşil Yol'da çalışan kepçeye kurşun

Yeşil Yol'da çalışan kepçeye kurşun

GÜNDEM Haberleri

Rize'deki Yeşil Yol Projesi'nin inşaatında çalışan kepçe operatörü, nereden geldiği belli olmayan kurşunun bacağına isabet etmesiyle yaralandı.

Rize'de Yeşil Yol Projesi kapsamında yapımı devam eden ve iki köy arasında 70 yıldır tartışma konusu olan Eğrisu Yaylası yolu yapımında çalışan kepçenin operatörü, ayağından silahla yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Mehmet B. (28), Yeşil Yol Projesi kapsamında yapımı devam eden Ardeşen ilçesine bağlı Golezana-Eğrisu Yaylası'nı birbirine bağlayacak yol çalışması için yaylaya çıktı.


İş makinesini çalıştırdığı sırada silah sesi duyan kepçe operatörü, çalışmayı durdurdu. Mehmet B. kepçeden inmeye çalıştığı sırada nereden geldiği henüz belirlenemeyen bir kurşun ile ayağından yaralandığını fark etti.


Olay yerinde bulunanlar tarafından Kaçkar Devlet Hastanesine getirilen kepçe operatörü, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.


Yapımına geçen yıl başlanan Eğrisu Yaylası yolu, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Topluca köyü sınırlarında bir süre ilerledikten sonra durdurulmuş, yol çalışmasına, bir yıllık aranın ardından Ardeşen ilçesine bağlı Aşağı Durak köyü Golezana Yaylası üzerinden yeniden başlanmış, çalışma tartışmalara neden olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...