Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HDP'li ismin evinden patlayıcı çıktı

/ Kaynak: AA
HDP'li ismin evinden patlayıcı çıktı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Muş'un Varto ilçesinde HDP İlçe Eş Başkanı Aktay'ın evinin bahçesinde 14 el yapımı patlayıcı bulundu, 6 kişi gözaltına alındı.

Varto'da HDP İlçe Eş Başkanı Halide Aktay'ın evinin  bahçesinde 14 el yapımı patlayıcı ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü  Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, Aktay'ın  evinin bahçesinde el arabasının altına gizlenmiş çivilerle güçlendirilmiş 14 el  yapımı patlayıcı bulundu. 
 
Olayla ilgili Aktay ve eşinin de aralarında bulunduğu 6 kişi,  gözaltına alındı. Şüpheliler, ifade işlemleri için İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 
 
"Terör örgütüne üye olmak ve yardım etmek" suçundan tutuklanmıştı 
HDP İlçe Eş Başkanı Aktay, 19 Eylül'de Varto'da gerçekleştirilen terör  operasyonunda eşi ve bir kişiyle "Terör örgütüne üye olmak ve yardım yataklık  etmek" suçundan tutuklanmış, bir süre önce yapılan itiraz üzerine tutuksuz  yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. 
 

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...