'Multikopter' emniyetin gözü kulağı oldu

/ Kaynak: AA
'Multikopter' emniyetin gözü kulağı oldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Erbaa'da emniyet müdürlüğünün hizmetinde kullanılmak üzere alınan multikopter sayesinde her türlü olaya anında ve güvenli şekilde müdahalede bulunuluyor.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde kaymakamlık tarafından emniyet müdürlüğünün hizmetinde kullanılmak üzere alınan multikopter sayesinde her türlü olaya anında ve güvenli şekilde müdahalede bulunuluyor.
Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, emniyet, asayiş ve huzurun temini noktasında Dost Projesi'ni başlattıklarını söyledi.
Proje kapsamında teknolojiden istifade etmek için "Dost" adını verdikleri multikopter satın aldıklarını, kısa sürede faydasını gördüklerini anlatan Demir, "Bir tarafta bir asayiş konusu varsa nasıl bir asayiş olayı, ne şekilde müdahale edilmesi noktasında multikopterimizi, Dostumuzu yukarıya gönderiyoruz. Ne tür tedbirler alınması gerektiği konusunda etkili oluyor" diye konuştu.
'Multikopter' emniyetin gözü kulağı oldu

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...