Diyarbakır Valiliği'nden son dakika açıklaması!

/ Kaynak: DHA
Diyarbakır Valiliği'nden son dakika açıklaması!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Diyarbakır Valiliği, IŞİD'e yönelik düzenlenen ve 2 polisimizin şehit olduğu operasyonla ilgili son dakika açıklamasında bulundu...

Diyarbakır Valiliği, kentte IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonda polis memurları Gökhan Çakıcı ile Sadık Özkan'ın şehit olduğunu, 5 emniyet mensubunun yaralandığını ve 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 12 örgüt mensubunun da gözaltına alındığını açıkladı.
Açıklamada, şöyle denildi: "Diyarbakır'da DAEŞ terör örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik 26.10.2015 günü sabah saatlerinde çok sayıda ev ve işyerine eş zamanlı olarak operasyon düzenlenmiştir. Düzenlenen operasyonda Kayapınar İlçesi Huzurevleri Mahallesi'nde bir adreste çatışma çıkmış, çatışmada polis memurları Gökhan Çakıcı ve Sadık Özkan şehit olmuştur. Devam eden çatışmada 5 emniyet mensubu yaralanmış, tedavileri kaldırıldıkları hastanelerde devam etmekte olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Düzenlenen operasyonda 7 terörist etkisiz hale getirilmiş ve 12 örgüt mensubu yakalanarak gözaltına alınmıştır. Ayrıca yapılan aramalarda çok miktarda silah, mühimmat ve örgütsel doküman ele geçirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...