Huber Köşkü önünde olay çıkarıp kendini vuran genç öldü

Huber Köşkü önünde olay çıkarıp kendini vuran genç öldü

GÜNDEM Haberleri

Tarabya'daki Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü önünde güvenlik görevlisinin silahını alarak önce havaya ardından kafasına sıkan genç, hayatını kaybetti.

Tarabya'daki Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü Protokol Kapısı önünde güvenlik görevlisinin silahını alarak havaya ateş açan, ardından silahı başına dayayıp tetiğe basan kimliği belirsiz 20 yaşlarındaki genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Maslak'taki Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alınan zanlı akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.


OLAY NASIL OLDU?


İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu'nun yaptığı yazılı açıklamaya göre, saat 12.50 sıralarında taksiyle Huber Köşkü'nün önüne gelen genç, güvenlik görevlilerine Cumhurbaşkanı ile görüşmek istediğini söyledi. Görevliler bu kişiyi misafir girişine yönlendirirken, zanlı kapıdaki görevlilere "Beni Erdoğan ile görüştürün, açın kapıları" diye çıkıştı. Görevlilerin kendisini uyarması üzerine, zanlı bu kez sivil giyimli bir güvenlik görevlisinin boğazına sarılıp duvara yasladı. Orada bulunan güvenlik görevlileri olaya müdahale ederken de, resmi güvenlik görevlilerinden birinin belindeki tabancayı alarak havaya ateş açtı. Zanlı, daha sonra silahı kendi kafasına dayayıp tetiğe bastı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...