PKK barınakları yerle bir edildi

/ Kaynak: İHA
PKK barınakları yerle bir edildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

TSK, Kuzey Irak'taki PKK hedeflerine yönelik hava harekatı gerçekleştirdi. Operasyonda Kandil'de yer alan PKK hedefleri de yerle bir edildi...

Genelkurmay Başkanlığından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Hakkâri ile Irak Kuzeyi Metina, Zap, Avaşin-Basyan, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerinde Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen barınak, toprak altı sığınak ve silah mevziileri düzenlenen hava harekatı ile imha edilmiştir" denildi.


300 doçka mermisi ele geçirildi
"Şırnak'ta yapılan arazi araması esnasında, tespit edilen bir sığınak içerisinde 300 adet Doçka mermisi ve muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir.


Mühimmat bulundu
Şanlıurfa / Suruç'da bir araçta yapılan aramada, bir Kaleşnikof piyade tüfeği, iki şarjör ile bir tabanca ele geçirilmiş, iki işbirlikçi gözaltına alınmıştır.

DAEŞ'li yakalandı
Kilis'de yasa dışı yollarla Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan, DEAŞ Terör Örgütü mensubu bir şahıs gözaltına alınmıştır."

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...