HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Davutoğlu'nun tatlı sıkıntısı

Kaynak:
Davutoğlu'nun tatlı sıkıntısı

GÜNDEM Haberleri  / 

Ekonomi için Ali Babacan, Dışişleri için Çavuşoğlu veya Bozkır, Sağlık için de Akdağ veya Müezzinoğlu'nun isimleri konuşuluyor.

İsmail Sonsuz ANKARA
AK Parti'nin tek başına iktidarıyla 64'üncü Hükümet için geri sayım başladı. 3 dönemliklerin de geri dönmesiyle birlikte Bakanlar Kurulu için namzet adaylar da çoğalmış oldu. Geçici Hükümette yer alan Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan, Numan Kurtulmuş, Tuğrul Türkeş ve Cevdet Yılmaz'ın farklı görevlerde de olsa kabineye girmesi bekleniyor. En çok merak edilen konulardan biri de ekonomi yönetiminin hangi isimlerden oluşacağı. 7 Haziran seçimleri sonrası Cevdet Yılmaz, ekonomideki koordinatörlük görevini Ali Babacan'dan devralmıştı. İki isimden birine yine bu görevin verilmesi öngörülüyor. Ekonomi yönetiminden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'la yola devam edilmesi seçeneği gündemde. Dışişleri Bakanlığı için Mevlüt Çavuşoğlu ve Volkan Bozkır'ın, Sağlık Bakanlığı için de eski bakan Recep Akdağ ve mevcut Bakan Mehmet Müezzinoğlu isimleri konuşuluyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıkları için ise Binali Yıldırım ile mevcut Bakan Lütfi Elvan'ın adı geçiyor. Cemil Çiçek ve Mehmet Ali Şahin'in, hem Meclis Başkanlığı hem de Adalet Bakanlığı için ismi konuşuluyor. Cemil Çiçek'in, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüğü olabileceği de belirtiliyor. 


GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...