Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit olan astsubayın cenazesi memleketine gönderildi

/ Kaynak: İHA
Şehit olan astsubayın cenazesi memleketine gönderildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Van'ın Erciş ilçesinde, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Başçavuş Ahmet Çelik'in cenazesi memleketine uğurlandı

Erciş ilçesinde bir evde PKK'lıların bulunduğu duyumu üzerine yapılan operasyonda çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Astsubay Başçavuş Ahmet Çelik şehit olurken, Binbaşı Murat Acar, Uzman Çavuş Fahri Aslan ve Başçavuş Hakan Özbek yaralandı. Yaralı askerler Erciş Devlet Hastanesine kaldırılırken, şehit olan Çelik için Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgut Kışlası Helikopter Filo Komutanlığında uğurlama töreni düzenlendi. Van Valisi İbrahim Taşyapan ve askeri erkanın katıldığı törende şehit Çelik, okunan dualarla memleketi Balıkesir'e uğurlandı. Törene sağlık görevlilerinin gözetiminde katılan nişanlısı Sevilay Dönmez ile nişanlısının annesi Emine Dönmez, gözyaşlarına boğuldu. Dönmez ve annesi şehit ile birlikte askeri uçağa binerek uğurlandı. 
Şehit olan astsubayın cenazesi memleketine gönderildi

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...