Nusaybin'de çatışmalar ara ara devam ediyor

Nusaybin'de çatışmalar ara ara devam ediyor

GÜNDEM Haberleri

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyon devam ediyor.

İlçede 13 Kasım saat 21.00'den itibaren uygulanmaya başlanan sokağa  çıkma yasağının ardından bazı cadde ve sokaklarda kazılan hendeklerin  kapatılması, barikatların kaldırılması, bölgenin teröristlerden arındırılması  için terör örgütü PKK'ya yönelik jandarma ve polis özel harekat ekiplerince  başlatılan geniş çaplı operasyon sürüyor. 
 
Kazılan hendekleri kapatmaya, kurulan barikatları kaldırmaya çalışan  güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla saldıran teröristlerle  zaman zaman sıcak çatışmalar yaşanıyor. 
 
Teröristlerin kontak anahtarlarına el koyarak caddeleri ulaşıma  kapattığı tırlardan 3'ü çekici ile yol kenarına alındı. 
 
Sivillerin zarar görmemesi için titizlikle yürütülen operasyonda, 8'i  patlayıcı ile tuzaklanmış 20'yi aşkın hendeğin kapatıldığı belirtildi. 
 
Teröristlerin cadde ve sokaklar ile hendeklere tuzakladığı  patlayıcıların infilak etmesi sonucu bazı ev ve işyerlerinin yanı sıra su ve  elektrik hatlarının da zarar gördüğü öğrenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...