Erdoğan-Davutoğlu görüşmesi yarına kaldı

Düzenleyen:
Erdoğan-Davutoğlu görüşmesi yarına kaldı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu arasında bugün yapılması beklenen görüşme yarına kaldı. Görüşme sonrası Davutoğlu'nun yeni kabineyi açıklaması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görüşmesi yarına kaldı. Davutoğlu'nun bugün yeni kabine listesini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayına sunması ve ardından yeni bakanları kamuoyuna duyurması bekleniyordu. Ancak akşam saatlerinde bekenen görüşmenin yarın yapılacağı öğrenildi. Görüşme sonrası Davutoğlu'nun yeni kabineyi açıklaması bekleniyor.

"AK PARTİ'NİN OLDUĞU YERDE KRİZ OLMAZ"
Başbakan Davutoğlu, dün yaptığı açıklamada kabinede yer alacak isimler konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüş ayrılığı yaşadığı iddialarına tepki göstermiş ve "Yarın inşallah kendisi Ankara'ya teşrif edecekler, o zaman oturup konuşacağız, istişare edeceğiz, Türkiye'de şimdiye kadar nasıl olmuşsa bundan sonra da merak etmeyin, AK Parti'nin olduğu yerde kriz olmaz" ifadelerini kullanmıştı.

ÖNCE FİDAN ARDINDAN KAHRAMAN
Erdoğan bu akşam Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda önce MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ardından da TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı kabul edecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...