Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Erdoğan-Davutoğlu görüşmesi yarına kaldı

Erdoğan-Davutoğlu görüşmesi yarına kaldı
Başlık ResmiErdogan-Davutoglu görüsmesi yarina kaldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu arasında bugün yapılması beklenen görüşme yarına kaldı. Görüşme sonrası Davutoğlu'nun yeni kabineyi açıklaması bekleniyor.

Kaydet
|

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görüşmesi yarına kaldı. Davutoğlu'nun bugün yeni kabine listesini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayına sunması ve ardından yeni bakanları kamuoyuna duyurması bekleniyordu. Ancak akşam saatlerinde bekenen görüşmenin yarın yapılacağı öğrenildi. Görüşme sonrası Davutoğlu'nun yeni kabineyi açıklaması bekleniyor.

"AK PARTİ'NİN OLDUĞU YERDE KRİZ OLMAZ"
Başbakan Davutoğlu, dün yaptığı açıklamada kabinede yer alacak isimler konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüş ayrılığı yaşadığı iddialarına tepki göstermiş ve "Yarın inşallah kendisi Ankara'ya teşrif edecekler, o zaman oturup konuşacağız, istişare edeceğiz, Türkiye'de şimdiye kadar nasıl olmuşsa bundan sonra da merak etmeyin, AK Parti'nin olduğu yerde kriz olmaz" ifadelerini kullanmıştı.

ÖNCE FİDAN ARDINDAN KAHRAMAN
Erdoğan bu akşam Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda önce MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ardından da TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı kabul edecek.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.