Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lavrov'dan Türkiye açıklaması

Düzenleyen:
Lavrov'dan Türkiye açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Yarın Türkiye'ye gelmesi beklenen Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un ziyareti iptal edildi.

Ziyaretin önce iptal edileceği açıklandı, daha sonra Rus yetkililer iptal kararından haberleri olmadığını, ziyaretin planlandığı gibi gerçekleşeceğini söyledi. Son olarak Lavrov, bizzat kendi yaptığı açıklama ile ziyareti iptal ettiğini açıkladı. Rus Bakan, Rus vatandaşlarına da Türkiye'ye gitmeme çağrısında bulunan Lavrov, "Türkiye'deki terör tehdidi Mısır'dakinden az değil" dedi.
Feridun Sinirlioğlu ve Sergey Lavrov, Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi’nin (ÜDİK) alt organlarından Ortak Stratejik Planlama Grubu’nun 5. toplantısına başkanlık edecekti.
Yarın başlaması planlanan ziyaret Rus uçağının Türkiye tarafından düşürülmesinin ardından iptal edildi.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un Türkiye'ye gelmeyeceği açıklanırken, ayrıca Rusya vatandaşlarına 'Türkiye'ye gitmeyin' çağrısında bulundu. Lavrov, 'Türkiye'deki terör tehdidi Mısır'dakinden az değil' dedi.
KRİZ: TUR ŞİRKETİ İPTAL ETTİ
Rusya'nın en büyük tur operatörlerinden Natalie Tours, Rusya ile Türkiye arasında yaşanan krizden ötürü Türkiye tur satışlarını geçici olarak durdurdu.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bugün yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Suriye sınırında Rus uçağını düşürmesinin Moskova-Ankara ilişkileri için ciddi sonuçları olacağını belirtmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...