Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Davutoğlu KKTC’de

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Başbakan Davutoğlu KKTC’de

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu günübirlik resmi ziyaret gerçekleştirdiği Lefkoşa’da KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu tarafından resmi törenle karşılandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, temaslarda bulunmak üzere günübirlik ziyareti kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne geldi. “ANA” uçağı ile 11:00 sıralarında Ercan Havalimanı’na gelen Davutoğlu, burada KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu tarafından resmi törenle karşılandı. İstiklal Marşı’nın okunduğu törende Davutoğlu, askeri kıtayı selamladı. Daha sonra Davutoğlu’na KKTC heyeti, KKTC Başbakanı Kalyoncu’ya ise Türk heyeti tanıtıldı.Davutoğlu’na KKTC’deki ziyareti sırasında eşi Sare Davutoğlu da eşlik ediyor. Davutoğlu, ziyareti kapsamında Dr. Fazıl Küçük ve KKTC’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın kabirleri ile Boğaz Şehitliğini ziyaret ederek mezarlara çelenk koyacak. Türk Kıbrıs Barış Kuvvetleri Komutanlığı’na da ziyaret gerçekleştirecek olan Davutoğlu, daha sonra KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüşecek. Akıncı tarafından verilecek öğle yemeğinin ardından KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı ile basın toplantısı düzenleyecek. Lefkoşa Yunus Emre Kültür Merkezi açılış törenine katılacak olan Davutoğlu, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber tarafından kabul edilecek. KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu ile de görüşecek olan Davutoğlu, temaslarını tamamlayarak KKTC’den ayrılacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...