Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalar

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalar

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Külliye'deki muhtarlar toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan "Ülkemizde milletin tarihinden kültüründen tercihlerinden bir türlü memnun olmayan bu yüzden seçtiklerini de beğenmeyen bir kesim var bunlar istiyorlar ki davul milletin boynunda asılı olsun kaynağı millet sağlasın külfeti millet çeksin. Buna karşılık tokmak da bunların elinde olsun ülkenin kaymağını bunlar yesin ama hiçbir sorumluluk da üstlenmesinler. Biz işte bu tekere çomak soktuk bu düzeni değiştirdik." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Onlar güçlenmek istiyorlar. Bazı maalesef seçilmişler de farkında olmadan onları güçlendiriyorlar. Eğer sen böyle hareket edersen ondan sonra bürokrat gelir senin boynunda bozayı pişirir. Herkes yerini bilecek konumunu bilecek. Aramızda atanmışlar da var onlarda bunu bilmesi lazım. Milli iradenin seçip iş başına getirdiği kişiye bürokrat da saygı duymalıdır.

BİZ O TEKERE ÇOMAK SOKTUK

Seçimle göreve gelen hiç kimsenin milletin tasvibini göz ardı etmek gibi bir lüksü yoktur olamaz. Bürokrat seçilmişe oy veren değil midir? O da onun iş başına gelmesini sağlayan değil midir? Seçtin o zaman saygı duyacaksın, eğer böyle davranırsak biz ülkemizi güçlendiririz bu isterse falanca köyün muhtarı olsun isterse cumhurbaşkanı olsun farketmez. Seçilmiş olan herkes vakti geldiğinde oyuna tabii olduğu kişilere hesap verir. Ülkemizde milletin tarihinden kültüründen tercihlerinden bir türlü memnun olmayan bu yüzden seçtiklerini de beğenmeyen bir kesim var bunlar istiyorlar ki davul milletin boynunda asılı olsun kaynağı millet sağlasın külfeti millet çeksin. Buna karşılık tokmak da bunların elinde olsun ülkenin kaymağını bunlar yesin ama hiçbir sorumluluk da üstlenmesinler. Biz işte bu tekere çomak soktuk bu düzeni değiştirdik.

"RUSYA İLE BİRLİKTE HAREKET EDENLER VAR"

Türkiye'nin neresi bombalansın diye anket yapan Rusya ile birlikte hareket edenler var. Allah bu ülkeyi onların eline bırakmasın. Türkiye dünkü Türkiye değil. Türkiye istiklali ve istikbalini sahip çıkma iradesini her fırsatta ortaya koydu. Türkiye gibi meseleye kardeşlik ile yaklaşan bir iki ülke dışında herkes bölgede fırsat yakalama peşinde.

BİZİ O PAÇAVRALAR İLGİLENDİRMEZ!

Ülke içinde faaliyet gösteren terör örgütlerine karşı kararlı mücadele sürdürüyoruz. Temmuz'dan bu yana 185 görevlimizi şehit verdik. 195 sivil vatandaşımız hayatını kaybetti. İçte ve dışta yürütülen operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 binin üzerindedir. İnancı, ülkesi ve milleti için gözünü kırpmadan ölüme giden bu kahramanlardan her biri coğrafya üzerindeki varlığımızın birer mührüdür. Tek millet, tek bayrak, tek devlet bu ilkemizden en küçük bir taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Bu millet kavramının içinde sadece Türk yok. 78 milyonun tamamıyla tek millet. Biz yaradılanı yaradandan ötürü sevdik. Bizi bir yerlerden uydurulup çıkarılan paçavralar ilgilendirmez. Burada 78 milyonun tek bayrağı vardır.

KADIN KILIĞINA GİRENLER KİM, BUNLAR!

Ya insanca oturursunuz, insanca yaşarsınız. Bu ülkede parlamentoya mı gireceksiniz. Var mı parlamentoda, desteklediğiniz birçok insan parlamentoda. Doğulu 100'e aşkın kardeşim parlamentoda siyaset yapıyor. Bunların derdi başka. Terör estiyor ondan sonra kalkıyor hükümeti, Beştepe'yi suçluyor. İnsan öldürenler bunlar, Diyarbakır'da camiyi yakanlar bunlar. Kadın kılığına giriyor, küçük çocuğu kullanıyorlar. Sivilleri kendine siper ediyorlar. Sokak girişlerine hendekler kazarak insanlara hayatı zehir edenler bunlar. Üstelik devletin iş makinalarıyla bunları yapıyorlar. Okullara ve camilere karşı özel bir husumeti olduğunu görüyoruz. Bunların gıdası maddi ve manevi cehalet.

Terörün estirildiği yerlerdeki Kürt kardeşlerimize sesleniyorum: Bu devlet sizi kendi başınıza bırakmayacak.

Suriye'deki kardeşlerimizin yaralarını birlikte saralım. Balkanlardaki, Kafkasya'daki Afrika'daki kardeşlerimizi hep birlikte kucaklayalım.

Türkiye, terör örgütü bin defa daha başkaldırırsa, bin defa daha o başı ezmeye muktedir bir devlettir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...