Nusaybin'de sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Nusaybin'de sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Nusaybin'in, Abdulkadir Paşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir mahallelerinde uygulanan sokağa çıkma yasağı saat 17.00 itibariyle kalktı.

Mardin’in Nusaybin ilçesi Abdulkadir Paşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir mahallelerinde uygulanan sokağa çıkma yasağı saat 17.00 itibariyle kaldırıldı. Nusaybin Kaymakamlığının internet sitesinde yapılan duyuruda, ilçede artan terör olayları nedeniyle vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur ve asayiş ortamının tekrar tesis edilebilmesi için 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun ilgili hükümleri gereğince Abdulkadirpaşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir Mahallesinde sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 6 Aralık'ta saat 07.00 itibarıyla sokağa çıkma yasağının ilan edildiği anımsatıldı.
Yasaklama kararının bugün saat 17.00'den itibaren kaldırıldığı kaydedilen duyuruda, kendi can ve mal güvenliklerinin sağlanması amacıyla uygulanan sokağa çıkma yasağına gösterdikleri hassasiyetten dolayı vatandaşlara teşekkür edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...