HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TSK’dan personele Rusya yasağı

TSK’dan personele Rusya yasağı
Genelkurmay, Tsk, Haber

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, kuvvet komutanlıklarına gönderilen yazıyla TSK personelinin yurtdışı seyahatlerinde Rusya'ya gitmelerini yasakladı.

Genelkurmay Başkanlığı, sınır ihlali yapan Rus savaş uçağının angajman kuralları gereği düşürülmesinin ardından kuvvet komutanlıklarına gönderilen yazıyla TSK personelinin yurtdışı seyahatlerinde Rusya'ya gitmelerini yasakladı.
TSK personelinin yıllık 30 gün planlı izni var. Ayrıca mesleki bilgi, öğrenim, seminer gibi gerekçelerle de yurtdışı izni verilebiliyor.
​TSK personeli kendi kurumlarından, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı TSK personeli ise bu komutanlıklara bildirimde bulunarak yurtdışı iznine çıkabiliyor. Bu personele yurtdışında hareket tarzı, istihbarat ve istihbarata karşı koyma konusunda, tugay komutanlıkları ve eşiti kurum amirliklerince uyarıcı bilgi veriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...