Hoca değil heykeltıraş!

Düzenleyen:
Hoca değil heykeltıraş!

GÜNDEM Haberleri

Soruşturmada FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen’in mesleği kayıtlarda yazar, bestekar, heykeltraş, karikatürcü, gravürcü, ebru sanatçısı ve emekli vaiz olarak geçiyor!

Emniyetin Paralel Devlet Yapılanması ve Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik çalışmaları derinleştikçe, örgütün yapısı ve bu yapı içerisinde kimlerin hangi görevleri icra ettikleri de bir bir deşifre oluyor. Cuma günü örgütün en üst kademesine yönelik düzenlenen kapsamlı operasyonla örgütün işleyişinde kilit noktada olan 73 kişinin isimleri tek tek tespit edildi. Fetullah Gülen’in en tepesinde yer aldığı örgütün, Baş Yüceler Şurası, Yüksek İstişare Heyeti gibi organları ile himmet toplayanlar ve atamalara karar verenlere kadar farklı birimleri olduğu görülüyor. Barbaros Kocakurt, İsmet Aksoy, İsmail Büyükçelebi, Cemil Koca, Cevdet Türkyolu, Dilaver Azim, İbrahim Kocabıyık, Mehmet Ali Şengül ve Mustafa Özcan gibi isimler örgüt içerisinde Gülen’den sonra en etkili isimler olarak göze çarparken, 60 kişinin operasyonlardan önce yurt dışına çıktığı belirlendi.
Emniyetin yaptığı soruşturmada FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen’in mesleği kayıtlarda yazar, bestekar, heykeltraş, karikatürcü, gravürcü, ebru sanatçısı ve emekli vaiz olarak geçiyor.
Elemanların seçilmesi, kalacakları yerlerin ayarlanması, beyinlerinin yıkanması ve devlette iyi bir mevkide göreve başlatılmasından, sosyal hayatlarının düzenine kadar her aşamasından farklı bir kişinin sorumlu olduğu örgüt yapısında, finans işleri ise ayrı bir ekip tarafından yürütülüyor. Bunun yanı sıra devlete nasıl sızılacağını planlayan, kritik noktalara örgüte yakın isimlerin seçilmesini sağlayan ve davalara müdahale edilmesini organize eden farklı ekipler bulunuyor. 
Özellikle emniyet ve adliyede üst mevkilere sızan örgüt üyeleri, yapı için tehdit oluşturan kişilerin bertarafı için yasa dışı dinleme, dijital delil üretme ve şantaj gibi yollara başvurmaktan da çekinmiyor. AA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...