Diyarbakır'da hain tuzak: 3 şehit, 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Diyarbakır'da hain tuzak: 3 şehit, 2 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / iha

Diyarbakır'dan Silvan ilçesine doğru seyir halindeki zırhlı araçların geçişi sırasında daha önceden teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre, 3 polis şehit oldu, 2 polis ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, patlama, Diyarbakır-Silvan karayolu Oğuzlar köyü civarında meydana geldi. Diyarbakır'dan Silvan ilçesine gitmek üzere yola çıkan araçların geçişi sırasında daha önceden teröristler tarafından yola tuzaklanan patlayıcı infilak ettirildi. Meydana gelen patlamada 3 polis şehit olurken, 2 polis ise yaralandı. Saldırının ardından bölgede teröristlerle güvenlik kuvvetleri arasında çatışma çıktı. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda takviye kuvvet gönderilirken, yaralıların alınması için de bölgeye ambulanslar sevk edildi.

ŞEHİT VE YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Diyarbakır'dan Silvan ilçesine doğru seyir halindeki zırhlı araçların geçişi sırasında daha önceden teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada şehit olan 3 polis ile yaralı 2 polis memuru bölgeye giden 112 acil servis ambulanslarıyla hastaneye kaldırıldı.

Silvan ilçesine gitmek üzere yola çıkan araçların geçişi sırasında daha önceden teröristler tarafından yola tuzaklanan patlayıcı infilak ettirildi. Meydana gelen patlamada 3 polis şehit olurken, 2 polis ise yaralandı. Saldırının ardından bölgede teröristlerle güvenlik kuvvetleri arasında çatışma çıktı. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda takviye kuvvet gönderilirken, yaralıların alınması için de bölgeye gönderilen ambulanslar, 3 ehit ve 2 yaralıyı Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Şehit polisler morga götürülürken, yaralı polisler acil serviste tedavi altına alındı.

Olayın ardından Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, yaralıları ziyaret etmek için Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine gitti. Yaralılar tedavi altına alınırken, hastane önünde geniş güvenlik önlemleri alındı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...