Erdoğan: 'İhanet bunların iliklerine işlemiş'

Düzenleyen:
Erdoğan: 'İhanet bunların iliklerine işlemiş'

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir milletvekili Rus kanalında kendi devletini suçluyor. Kendi partisinden ses çıkmıyor. Kendi ülkelerine ihanet bunların iliklerine işlemiş" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan raylı sistemler açılış töreninde Konya'da yaptığı konuşmada CHP'li Eren Erdem'e ve HDP'ye yüklendi.

İşte o konuşmadan satır başları

Kardeşlerim sizlerle gurur duyuyorum. Konya özellikle toplu taşıma konusunda ülkemizin yükselen değeridir. 2010 yılında Konya-Ankara yüksek hızlı trenlerini gururla, sevinçle açmıştık.Şehir merkeziyle üniversite arasında modern bir ulaşım sistemi kurularak, ulaşım yer altına alınacak. Üniversite ile belediye arasında bir metro hattı daha yapılacak. Konya 27 istasyonu olan, günde 500 bin yolcu taşıyacak bir metro hattı olacak. Şimdiden hayırlı olsun.

KONYA 13 YILDA DEVRİM YAŞADI
 
Konya geçtiğimiz 13 yılda adeta bir devrim yaşadı. Konya, ulaşım ağı en iyi olan şehirlerimizden biri haline geldi. Geçmişte başkentlik yapmış Konya bugün deTürkiye'ye Başbakan göndererek o şanlı günlerin ruhunu hala bünyesinde yaşattığını göstermiştir. Biz bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, değerli Başbakanımız ile Konyalı kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Anadolu'daki ilk devletimizin başkenti olan Konya, bu coğrafyadaki en önemli zaferlerin en yakın şahididir.

ANINDA RUSÇU KESİLDİLER

Konya tarihinin hiç bir döneminde duruşunu kaybetmeyen bir şehrimiz olmuştur. Konya ülkemizin öncü şehirlerinden biridir.Mevlana'nın mirasına sahip çıkan Konya'mızla biz de guru duyuyoruz. Konyamızın bu duruşundan nasibini almayanlar da var. Türkiye hangi ülke ile sıkıntı yaşasa gidip onların yanında saf tutanları üzüntüyle izliyoruz.Şimdi bir Rusya ile bir gerilim yaşıyoruz, bunlar hemen başımıza Rusçu geçirdiler. Zamanında bizi İrancı ilan edenler şimdi aramızda bazı görüş ayrılıkları oldu diye İran'ın safına geçtiler. Türkiye'nin sorun yaşadığı kim varsa onun safında yer alanları her yerde görmek mümkün. Millete ihanet bunların adeta iliklerine işlemiş. Tayyip Erdoğan düşmanlığı ile, iktidar düşmanlığı ile asıl niyetlerini perdeliyorlar. Ama hayır bunların asıl derdi bu millet ile.Bunların düşmanlıkları şöyle ya benimsin ya toprağın psikopatlığında. Ya Türkiye bizim ya yok olup gitsin diyorlar.Milletimiz bunlara hiç izin vermedi, vermeyecek.

O VATANDAŞLAR GERİ DÖNECEK
Terör örgütünün yüzünü görüyorsunuz.Bunlar bakar kör, diyorlar ki Fatihpaşa Camisini hükümet helikopterle bombaladı. Bu nasıl bombalamadır, minare yerinde kaldı? Belediyelerin iş makineleri ile hendekler açacaksın ve benim vatandaşlarıma hayatı zindan edeceksin. Vatandaşlarımız o bölgeleri terketmek zorunda kalıyor bir de utanmadan tehdit ediyorlar geri gelemezsiniz diye. Onlar geri gelecek ama siz açtığınız hendeklerde yok olacaksınız.Mücadelemiz aynı kararlılıkla devam edecek. Bunun bedelini ödeyecekler

CHP'Lİ EREN ERDEM'E TEPKİ: BU NASIL İHANETTİR! YAZIKLAR OLSUN!  

Bu ülkede Cumhuriyetle yaşıt bir partinin üyesi kendi ülkesini yabancı kanallarda suçlayacak kadar ihanet çukuruna dalabilyor. Bu nasıl bir ihanetttir, sen nasıl bu devleti, Suriye gibi katil Esed'in başında olduğu bir devlete sarin gazı vermekle suçlayabilirsin. Bunu partisi içinde barındıranlara yazıklar olsun diyorum. Sözde bir profösör Aziz Sancar'ı sırf kendisi gibi düşünmüyor diye suçlayabiliyor. Biz işte bu yüzden yeni Türkiye diyoruz. Benim sorumluluğum milletime karşıdır. Her kim ülkeme ve milletime zarar verecek bir açıklama ve duruş sergileyecek ilk ben onun karşısına çıkarım. Kimse benden benim dışında hareket etmemi beklemesin.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...