Şırnak'ta 1 asker şehit oldu

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Şırnak'ta 1 asker şehit oldu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Şırnak Cizre'deki operasyonlarda çıkan çatışmalarda 1 asker şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı, ayrıca Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde devam eden operasyonlarda, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğunu açıkladı. Genelkurmay tarafından yapılan açıklamada, operasyon kapsamında 20 Aralık günü saat 09.30'da teröristlerle çıkan çatışmada bir askerin ağır yaralanarak hastaneye sevk edildiği ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu ifade edildi. Genelkurmay Başkanlığı'nın açıklaması şöyle:

"20 Aralık 2015 tarihinde saat 09.30'da Şırnak ili Cizre ilçesinde icra edilen operasyonlar kapsamında Bölücü Terör Örgütü mensupları ile çıkan çatışmada bir Kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmıştır. Yaralanan Kahraman silah arkadaşımız derhal hastaneye sevkedilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...