Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nusaybin'de vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı

Düzenleyen: / Kaynak: aa
Nusaybin'de vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı

GÜNDEM Haberleri  / aa

Mardin Valiliğince, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin ilçesinde Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi ve süt dağıtıldı.

Dört mahallede devam eden sokağa çıkma yasağının dün ilçe merkezinin tamamında uygulanması kararının ardından terör örgütü mensuplarının kazdığı hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve ilçenin teröristlerden temizlenmesi amacıyla güvenlik güçlerince başlatılan operasyon sürüyor.

Terör saldırılarından rahatsızlık duyarak, can güvenliği endişesiyle çok sayıda ailenin evlerinden ayrıldığı Nusaybin'de bazı aileler de ilçeyi terk etme imkanları olmadığı için yaşamlarını terör saldırılarının gölgesinde sürdürüyor.

Mardin Valiliği, Mevlit Kandili dolayısıyla ilçe sakinlerine kandil simidi ve süt dağıttı. Güvenlik güçleri, mahalleleri gezerek yaklaşık 10 bin kandil simidi ve süt paketlerini vatandaşlara verdi.

İlçe sakinlerinden 46 yaşındaki M.E, yaşadıkları acıları kimsenin bilmediğini belirterek, "Bugün Mevlid Kandili. Rabbimizden dileğimiz bu ateşin söndürülmesidir. Yaşadıklarımızı kimse bilmiyor. Sokağa çıkamıyoruz. Bu olayların bitmesini istiyoruz. Kim olursa olsun, kimin elinden ne geliyorsa yapsın. Kimse buradaki durumdan memnun değil" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: aa
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...