Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terörist cenazesini ellerindeki uzun namlulu silahlarla böyle beklediler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA-AA
Terörist cenazesini ellerindeki uzun namlulu silahlarla böyle beklediler

GÜNDEM Haberleri  / İHA-AA

Gaziosmanpaşa'da polis operasyonu sırasında öldürülen 2 kadın terörist için Gazi Cemevi'nde tören düzenlendi. Güvenlik önlemi alan polisin havadan görüntü alan dronunu silahla vurarak düşüren gruba polis müdahale etti. Yüzleri kırmızı bezle kapalı bir grup ise ellerindeki uzun namlulu silahlarla mezarlığın başında beklerken kameralara takıldı.

Gaziosmanpaşa'da polis operasyonu sırasında öldürülen 2 kadın terörist için Gazi Cemevi'nde tören düzenlendi. Şirin Öter ve Yeliz Erbay isimli teröristlerin cenazeleri kadınların omuzlarında Gazi mezarlığı'na götürüldü. Teröristler yürüyüş korteji eşliğinde mezarlığa götürülerek toprağa verildi. Polise ait havadan görüntü alan Dron ise silahlı gruplar tarafından vurularak düşürüldü. Bunun üzerine polis, taşkınlık çıkaran gruba müdahale etti. Yüzleri kırmızı bezle kapalı bir grup ise ellerindeki uzun namlulu silahlarla mezarlığın başında beklerken kameralara takıldı.

YÜKSEKDAĞ: 'YİNE BİR TAZİYEDEYİZ'
Cenazeye katılan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Figan Yüksekdağ, “Yine bir taziyedeyiz. Halkımızla bir araya geldik. Türkiye'nin manzarası bu. Türkiye'de iyi şeyler olmuyor. Her gün cenazeler kaldıran bir halk var artık” diye konuştu.

Terörist cenazesini ellerindeki uzun namlulu silahlarla böyle beklediler

Teröristlerin cenazesindeki silahlı 6 kişi yakalandı
Gaziosmanpaşa'daki terör operasyonunda etkisiz hale getirilen 2 teröristin cenazesinde silahlı ve maskeli olarak grubu yönlendirmeye çalışan 6 kişi yakalandı. AA muhabirinin emniyet kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Karadeniz Mahallesi'nde dün bir hücre evine yapılan terör operasyonu sırasında çıkan çatışmada öldürülen terör örgütü MLKP üyesi Şirin Öter ve Yeliz Erbay'ın cenazelerinin Gazi Mezarlığı'na girişi sırasında ortaya çıkarak grubu yönlendirme çalışan silahlı ve maskeli şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Polis helikopterinin de destek verdiği çalışmalarda, 2 otomobille bölgeden kaçmaya çalışan 6 şüpheli yakalandı. Araçlarda yapılan aramalarda, 2 kalaşnikof otomatik tüfek, 4 şarjör, 60 mermi, maske ve örgüt flamaları ele geçirildi. 

Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi'ndeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA-AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...