Cizre ve Sur'da 13 terörist öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cizre ve Sur'da 13 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Şırnak'ın Cizre ve Diyarbakır'ın Sur ilçelerinde 13 terörist öldürüldü.

Genelkurmay Başkanlığından, Şırnak'ın Cizre ve Diyarbakır'ın Sur ilçelerinde 13 teröristin öldürüldüğü bildirildi. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, 23 Aralık'taki "önemli yurt içi olaylara" ilişkin bilgi verildi.Buna göre, Cizre'de devam eden operasyonda dün 6 bölücü terör örgütü mensubu terörist öldürüldü. Operasyonda öldürülen terörist sayısı ise 122'ye ulaştı.

SUR'DA TOPLAM 30 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Sur'da sürdürülen operasyonda da dün 7 terörist öldürüldü. Operasyonda 19 Aralık'tan bu yana öldürülen terörist sayısı 30 oldu. İlçede ayrıca 2 el yapımı patlayıcı ile bir barikat imha edildi.
Şırnak'ın Silopi ilçesinde devam eden operasyonda ise 17 el yapımı patlayıcı imha edilirken, bir barikat kaldırıldı, 1 Kalaşnikof tüfek, 5 av tüfeği, 11 roketatar mermisi ve bir telsiz ele geçirildi.

AĞRI'DA SALDIRAN TERÖRİST İSTANBUL'DA YAKALANDI

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 29 Temmuz 2015'te güvenlik güçlerine silahlı saldırı yaptığı belirlenen bir bölücü terör örgütü mensubu, İstanbul'da güvenlik güçlerince yakalandı.
Bitlis'te Sehi Ormanları bölgesinde devam eden operasyonda, bir büyük telsiz ve 9 el bombası, Bingöl Yedisu'da yapılan arama tarama faaliyeti esnasında ise bir Kalaşnikof tüfek ile muhtelif cins ve miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi. Tunceli merkez Bali Deresi bölgesinde sürdürülen operasyonda da bir el yapımı patlayıcı bulunarak yerinde imha edilirken, muhtelif cins ve miktarda yaşam malzemesi bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...