HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tam 529 sefer iptal oldu!

Düzenleyen: /
Tam 529 sefer iptal oldu!
Atatürk Havalimanı, THY, İptal Olan Uçak Seferleri, Haber

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’u 3 gündür etkisi altına alan kar yağışı çok sayıda uçuşun iptaline neden oldu. Türk Hava Yolları 3 günlük süreçte 529 seferini iptal etti, 9 bin 700 yolcuyu otele yerleştirdi.

İstanbul’da hafta ortasında başlayan ve 3 gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışı, hava ulaşımını olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları 3 gün boyunca 529 seferini iptal etmek zorunda kaldı. İstanbul’da başta Atatürk Havalimanı olmak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı’nda diğer havayolu şirketleri de yüzlerce uçak seferini iptal etti. Sefer iptallerinin yanı sıra hava muhalefeti nedeniyle çok sayıda uçuş rötarlı yapıldı.

9 BİN 700 YOLCU OTELE YERLEŞTİRİLDİ
Uçak seferleri iptal olan bazı yolcular otellerde konaklarken, uçuşların başlamasını bekleyen diğer yolcular ise havalimanlarında sabahlamak zorunda kaldı. Kar yağışı boyunca 529 uçak seferini iptal eden Türk Hava Yolları kar yağışı bilançosu belli oldu. THY üç gün boyunca 9 bin 700 yolcuya otel hizmeti verirken, 28 bin 900 yolcuya ise yemek ikramında bulundu. Seferlerin normale dönmesinin ardından ortaya çıkan bilançonun maddi değerinin önümüzdeki günlerde açıklanacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...