Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü yazar bakan yardımcısı oldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ünlü yazar bakan yardımcısı oldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Adalet ile Kültür ve Turizm bakan yardımcılıklarına atamalar yapıldı. Adalet Bakan Yardımcılığı'na Bilal Uçar, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığı'na ise Doç. Dr. Hüseyin Yayman getirildi.

Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı yardımcılıklarına atamalar yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre, Adalet Bakan Yardımcılığı'na Bilal Uçar, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığı'na ünlü yazar Doç. Dr. Hüseyin Yayman getirildi.

Hüseyin Yayman kimdir?
1969 Hatay'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamlayan Yayman, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde yaptı. Tez'in adı 'Türkiye'nin Yönetim Sorunları ve Yeni Yönetim Paradigması' dır.
 
Ünlü yazar bakan yardımcısı oldu
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde 'Türkiye'nin İdari Reform Tarihi' isimli doktora teziyle kamu yönetimi ve siyaset bilimi doktoru unvanını aldı. Alanında ilk ve tek eser olan bu çalışma daha sonra kitap olarak basıldı. Halen pekçok üniversitede ders kitabı olarak okutulmaktadır.
Hüseyin Yayman, doktorasını tamamladıktan sonra uzun bir süre ANAR Araştırma şirketinde ve SETA Vakfında danışman/araştırmacı olarak çalıştı. Üniversitedeki akademik çalışmaları yanında farklı gazetelerde siyasal analizler yazan Hüseyin Yayman, Hürriyet Gazetesinde kısa bir süre köşe yazarlığı yaptıktan sonra Vatan Gazetesine geçti. Yayman, çözüm süreci kapsamında başlatılan Akil İnsanlar Heyetinde yer aldı. 25. Dönem İstanbul Vekili olan Hüseyin Hüseyin Yayman, evli ve iki çocuk babasıdır.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...