“Demirtaş ve Kışanak’tan şikâyetçiyiz hakim bey”

Düzenleyen:
“Demirtaş ve Kışanak’tan şikâyetçiyiz hakim bey”

GÜNDEM Haberleri

6-7 Ekim olaylarında Yasin Börü ve 3 arkadaşının katledilmesiyle ilgili 17’si tutuklu 34 kişi hakkında açılan davanın dünkü duruşmasında evlatlarını kaybeden anneler ve saldırıda yaralanan Yusuf Er dinlendi.

 6-7 Ekim olaylarında Yasin Börü ve 3 arkadaşının katledilmesiyle ilgili 17’si tutuklu 34 kişi hakkında açılan davanın dünkü duruşmasında evlatlarını kaybeden anneler ve saldırıda yaralanan Yusuf Er dinlendi. Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada,  Mahkeme Başkanı Musa Yeşil’in, “Uğur Doğanay’ın dışında saldıran var mı bunların arasında?” diye sorması üzerine Er, sanıklar arasındaki Abdürrahim Pamuk’un grubu yönlendirdiğini öne sürdü, HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak’tan şikâyetçi olduğunu söyledi. Ebru KARATOSUN ANKARA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...