‘Kış’ kampında ‘sıcak’ gündem

Düzenleyen:
‘Kış’ kampında ‘sıcak’ gündem

GÜNDEM Haberleri

AK Parti, bugünden itibaren Afyonkarahisar’da kampa giriyor.

İsmail SONSUZ ANKARA
Beyin fırtınasına sahne olacak kampta AK Parti kurmayları 7 ayrı sunum yapacak. Kampın sürprizi ise ‘Ertuğrul 1890’ filminin gösterimi olacak. İşte Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşması sonrası kapıları kapatacak olan kampta yapılacak sunumlardan öne çıkanlar:  AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, ‘TBMM’deki öncelikleri anlatacak.  İçişleri Bakanı Efkan Ala, ‘Terörle Mücadele ve İç Güvenlik’ konulu bilgi verecek. Çavuşoğlu, Akdoğan, Türkeş, Bozkır ve İsmet Yılmaz ‘Dış Politika’ sunumu yapacaklar.  Hükümet Programı ve Reformları Ömer Çelik moderatörlüğünde Lütfi Elvan anlatacak. Ekonomi yönetimi tam kadro ‘Küresel Ekonomi ve Türkiye’deki Gelişmeler’ başlıklı sunumda bulunacak. Parti kurmayları da iki ayrı toplantıda ‘çalışma komisyonlarının raporlarını sunacak. 
BAŞBAKAN  MODERATÖR OLACAK
Pazar günü yapılacak genel görüşme bölümünde ise Başbakan Davutoğlu moderatör olacak. Bütün bakanların kürsüye çıkacağı oturumda kabine üyeleri, katılımcılardan gelen her soruya cevap verecek. Bakanlar, milletvekilleri, Kurucular Kurulu- MKYK ve MDK üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyelerinin hazır bulunacağı kampta, bakanların dahi sadece bir personel bulundurmasına izin verilecek.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...