Mardin'de terör operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mardin'de terör operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Mardin Valiliği, güvenlik güçlerinin brandanın yanında silahlarla konuşlanan teröristlere müdahalesi sonucu bir PKK'lının ölü ele geçirildiğini, üzerinde 4 el bombası ve örgütsel içerikli doküman bulunan diğer teröristin ise kaldırıldığı hastanede öldüğünü açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Çalışmalar kapsamında, dün Fırat Mahallesi Dilek Sokak'ta örgüt mensuplarınca kurulan brandanın yanında ellerinde uzun namlulu silah bulunan 2 teröristin tespit edildiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Güvenlik güçlerimizin müdahalesi sonucu silahlı terör örgütü mensuplarından biri ölü olarak ele geçirilmiş, üzerinde 4 el bombası ve örgütsel içerikli doküman bulunan diğer terörist ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir. Vatandaşlarımıza yönelik baskı ve şiddet uygulayan bölücü terör örgütüyle mücadeleye, terör sona erdirilinceye kadar kararlılıkla devam edilecektir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...