Hainlere çok yakıştı, 58 terörist etekle yakalandı!

Düzenleyen:
Hainlere çok yakıştı, 58 terörist etekle yakalandı!

GÜNDEM Haberleri

Kadın kıyafetine özenmek hainlerin fıtratında var! Silopi’de köşeye sıkışan teröristler, vatandaşların arasına karışarak canını kurtarmaya çalışıyor

Köşeye sıkışan kalleşler, kaçmak için “etek-fistan” giydi ama bu kamuflaj da işe yaramadı. Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır ve Şırnak’ta 384 teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı. Silopi’de etek giyen 58 PKK’lı halkın arasına karışarak kaçmaya çalıştı. Ancak, kıskıvrak yakalandılar. Operasyonların son terörist temizlene-ne kadar süreceği bildirildi. Güvenlik güçlerinin kararlı mücadelesi sonrası ne yapacağını şaşıran PKK’lılar, kaçacak delik arıyor. Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Şırnak’ın Silopi ilçesinde kurulan kontrol noktasında vatandaşların arasına karışarak kaçmaya çalışan 58 bölücü terör örgütü mensubu yakalandı. Güvenlik birimleri, teröristlerin etek giyerek ve örtünerek kaçmaya çalıştığını açıkladı. Silopi’de süren operasyonlarda ise; 15 adet el payımı patlayıcı imha edildi. 7 adet av tüfeği, 112 adet av tüfeği fişeği, 2 adet bombaatar mühimmatı, el payımı patlayıcı maksadıyla hazırlanmış 4 adet tüp, 1 adet telsiz şarj cihazı, silah bakım malzemesi, 3 adet gaz maskesi, 18 adet Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, 1 adet pusula, 1 adet dürbün, çok miktarda ilk yardım malzemesi ve örgütsel doküman ele geçirildi. Öte yandan Cizre’de, önceki akşam 17 yaşındaki Nidar Sümer ve ağabeyi 45 yaşındaki Halis Sümer, kurşunların hedefi oldu. İlçenin Cudi ve Nur mahallelerinde çatışmalar yoğunlaşırken, askerler Yasef Mahallesi’nde sokaklara girerek tuzaklanan patlayıcıları kontrollü olarak etkisiz hale getirdi. 

Hainlere çok yakıştı, 58 terörist etekle yakalandı!

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...